Starejše deklice dobile nasprotnice v drugem delu tekmovanja

Za starejšimi deklicami je prvi del tekmovanja v zahodni konkurenci, kjer so mlade logaške rokometašice doživele skorajda vse. V kategoriji starejših deklic A, kjer so naša dekleta v večini mlajša od nasprotnic, smo vknjižili tri zmage, dva remija in sedem porazov. V kategoriji starejših deklic B je izkupiček deljen – 4 zmage in prav toliko porazov. SDA bodo v nadaljevanju igrale za 13. mesto, SDB pa za sedmo.

Na dvanajstih tekmah, kolikor so jih dekleta odigrala v kategoriji SDA, je Sara Petrič dosegla kar 91 zadetkov in prvi del tekmovanja končala na drugem mestu liste strelk. Čestitke!

 

SDA v nadaljevanju v Zagorje, Tržič, Ljubljano in v Žalec

V torek, 7. marca, ob 17.45, bodo mlade rokometašice nadaljevanje tekmovanja odprle na tekmi proti ljubljanski Olimpiji. Sezono bodo naše rokometašice tudi zaključile v domači dvorani, v začetku maja bodo gostile Tržič.

Končnico tekmovanja naša dekleta začenjajo na vodilnem mestu, s tremi točkami, ki so jih osvojile na tekmah proti Hrpeljam-Kozini. Zagorje, Tržič, Olimpija in Žalec v nadaljevanje vstopajo z dvema točkama. Hrpelje-Kozina z eno.

 

SDB v Tržič, Slovenj Gradec, Ljubljano in Vrhniko

Tudi starejše deklice B čakata dvoboja proti Tržiču, a še prej jih čaka najdaljša pot. Vsaj dve uri bodo namreč na poti v Slovenj Gradec, kjer bodo nadaljevanje začele v soboto, 11. marca, ob 11. uri. Če ne bo dodatnih sprememb, se bo sezona zaključila 13. maja s tekmo proti Tržiču v domači dvorani.