Pogosta vprašanja

Preprosto. Če je želja dovolj velika, lahko deklice obiščejo krožek rokometa in se s trenerjem dogovorijo za nadaljnje obiske.

Starejša dekleta lahko kontaktirate vodjo rokometne šole, Saro Železnik (040 337 533), ki vas bo usmerile v pravo smer. Kontakti našega kluba so na voljo tudi TUKAJ.

Treningi za mlajše rokometašice potekajo na OŠ 8 talcev in OŠ Tabor in se jim lahko pridružijo tudi deklice iz drugih šol. V primeru povečanega interesa, bomo treninge organizirali tudi na drugih šolah. Klubske selekcije treninge in tekme opravljajo v Športni dvorani Logatec.
V osnovni šoli se lahko s športom spoznavaš že od prvega razreda, rokomet pa lahko treniraš od tretjega razreda. Od 12. leta starosti se lahko pridružiš vadbi v klubu.
Nič posebnega. Za začetek potrebuješ le kratke hlače in majico, superge in plastenko z vodo.
Seveda. Trenirajo lahko vsa dekleta, ki imajo voljo in željo. Alergije, astma in ostale bolezni niso ovira. Svoje težave predstavi trenerki in vse bo OK.
Vsak slovenski davčni zavezanec lahko 1% dohodnine nameni financiranju športnih društev, ki imajo status društva v javnem interesu. Za posameznika to ne prinaša nobenega dodatnega stroška, saj v nasprotnem primeru ta del dohodnine plačate državi. Vse kar morate storiti je, da svoje podatke vpišete v obrazec, ki ga je pripravila OKS in ga najdete TUKAJ. Izpolnjevanje vam bo vzelo le nekaj trenutkov. Hvala!
Poleti igramo rokomet na mivki! Vsa dekleta, ki so dopolnila 10 let, pa se v avgustu udeležijo rokometnih priprav.
Ni nasilen, je pa veliko kontakta, kar dekleta le okrepi. Poleg tega, do pravega rokometa pridejo dekleta šele nekje pri 13 letih.
Poleg treningov rokometa se dekleta, ki so dopolnila 12. let, vsak teden udeležijo tudi treninga na bazenu.
Pišete nam lahko na rkzvezda@gmail.com ali pa pravi kontakt poiščete v zavihku KONTAKT.