V soboto znova navijamo za starejše deklice

Nestrpno smo odštevali dneve do vrnitve na parket tudi za mlajše rokometašice in v soboto bomo prišli na svoj račun! Začetek tekme bo v soboto, 15. maja, ob 15.30, pozdravil ekipo starejših deklic, ki bodo igrale proti Hrpeljam-Kozini. Zvezdine rokometašice bodo lovile svojo tretjo zmago te dolge sezone, ki se naposled začenja znova.

Dve tekmi in dve zmagi so mlade rokometašice, stare do 15 let, zabeležile že v lanskem oktobu. Na uvodni preizkušnji so 4. oktobra premagale Sežano (33:13), teden dni kasneje pa Izolo na gostovanju (21:13). Tokratne nasprotnice so dosegle zmago proti Sežani (26:21) in remi proti Šempeter-Vrtojbi (19:19).

Spored tekem starejših deklic A najdete TUKAJ, seznam rokometašic, ki jih vodi Olga Čečkova, pa TUKAJ.

Tekmovalni sistem je zaradi koronavirusa nekoliko spremenjen. Starejše deklice tekmovanje sicer nadaljujejo v zahodni skupini, kjer bodo poleg tokratne tekme odšle še na gostovanje v Koper in se v zadnjem krogu doma pomerile proti Šempetru-Vrtojbi. Tekmovanje se bo nato nadaljevalo v končnici, prvouvrščeni ekipi bosta igrali v končnici od 1. do 6. mesta, tretje in četrtouvrščeni za mesta od 7. do 12., peto in šesto uvrščeni pa za mesta od 13. do 18. Pomerile se bodo proti ekipam iz vzhodne in centralne regije.


Starejše deklice A, zahod – 4. krog, ŠD Logatec
RK ZVEZDA LOGATEC – ŠD JADRAN BLUEMARINE HRPELJE-KOZINA
sobota, 15. maj 2021, ob 15.30