V soboto začetek nove rokometne sezone

Rokometašice Zvezde Logatec s sobotno tekmo proti Kopru začenjajo novo rokometno sezono, v kateri se lahko teoretično borijo tudi za naslov državnih prvakinj. Uvodna tekma bo na sporedu v soboto, 18. septembra, ob 20. uri. Končno bomo lahko na tribunah pozdravili tudi navijače, za vstop v dvorano bo potrebno izpolniti enega od pogojev PCT.

Minula sezona se je končala imenitno. Zvezdine rokometašice so z zmago proti ljubljanski Olimpiji dokončno potrdile drugo mesto na lestvici, tudi v tej sezoni pa se lahko nadejamo odličnih rezultatov. Prva možnost za točke se ponuja v soboto, v logaški dvorani bo gostovala zasedba Kopra. Primorske rokometašice so v minuli sezoni osvojile zadnje mesto in bodo v novi sezoni tekmovalne v zeleni skupini.

Logaške rokometašice so bodo prvi delu tekmovanja pomerile še proti mariborskemu Braniku, Olimpiji, Savi Kranj in Vrhniki. Celoten razpored prvega dela tekmovanja, ki bo potekal po trikrožnem sistemu, ki mu bodo sledile še kvalifikacije in končnica, lahko najdete v zavihku TEKME.

V novi sezoni bodo lahko tekme članske selekcije spremljali na našem Facebook kanalu in na YouTube kanalu RZS.

Tadej Zbačnik, trener RK Zvezda Logatec: S pripravljalnim obdobjem sem osebno zadovoljen, kljub temu, da smo v dvorano lahko vstopili šele konec avgusta. Realna slika moči in igre naše ekipe se bo zato pokazala po drugi ali tretji tekmi. Na tekmi proti Kopru pričakujem maksimalen pristop mojih igralk. Realne moči Kopra ne poznamo, vsekakor pa je Koper, z vrsto izkušenj igranja na najvišjem nivoju, favorit.”


1.A ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, ZELENA SKUPINA, 1. KROG
sobota, 18. septembra 2021, ob 20.00, ŠD Logatec
RK ZVEZDA LOGATEC : Ž.U.R.D. KOPER
Celoten razpored