Leto 2022 začenjamo z zaostalima tekmama

Po krajšem decembrskem premoru se ponovno vračamo v športne dvorane. Ta konec tedna bosta na sporedu zaostali tekmi, starejše deklice bodo v nedeljo, ob 12. uri, v Logatcu gostile Koprčanke, tri ure kasneje članice čaka gostovanje v Mariboru.

Starejše deklice se bodo na zaostali tekmi 5. kroga prvič v tej sezoni pomerile proti primorski zasedbi, ki je doslej zabeležila tri zmage in dva poraza in zaseda tretje mesto na lestvici zahodne konkurence. Do konca prvega dela tekmovanja mlade logaške rokometašice čaka še tekma proti Hrpeljam-Kozini in v zadnjem krogu povratna tekma v Kopru.

Zasedba članic je lahko z novembrskim izkupičkom zelo zadovoljna – po zmagi proti Savi Kranj (28:24) je zasedba, ki jo vodi Tadej Zbačnik, remizirala proti Olimpiji (25:25) in Vrhniki (28:28). Na domači tekmi so članice proti Mariboru sicer izgubile (20:23), a dobre tri mesece kasneje bosta ekipi nastopili v spremenjenih postavah.

Članice bodo prihodnji konec tedna igrale na Vrhniki, s čimer se bo zaključil drugi krog tekmovanja. Do konca rednega dela se bodo proti vsem petim nasprotnikom pomerile še enkrat.