Kapetanka na Radiu 94 o uspešnem zaključku sezone

Članska zasedba RK Zvezda Logatec bo v nedeljo, med polčasom tekme starejših deklic proti Krimu Mercatorju, iz rok Berta Menarda, župana Občine Logatec in Klemna Trpina, predsednika Športne zveze Logatec, prejele medalje za odlično drugo mesto, ki so si ga priigrale v 1.B rokometni ligi. O dobrih predstavah in vrhuncu sezone je na Radiu 94 govorila kapetanka ekipe, Barbara Brkovič.

“Vzdušje v ekipi je bilo po zadnji tekmi fenomenalno, punce smo bile uspeha res vesele in res ne znam opisati tega trenutka, ko zapiska sirena in se tekma konča,” je povedala na začetku pogovora z voditeljico regionalne radijske postaje Mašo Zidar. “Zelo sem bila presenečena, ko je trener za streljanje sedemmetrovke določil mene in vse kar mi je švigalo po glavi je bilo, Barbara ne zgrešiti,” pa je o njenem zadetku s črte sedmih metrov še povedala kapetanka. Celoten pogovor najdete TUKAJ.

Radio 94 lahko poslušate na sedmih frekvencah – 97,8 MHz, 98,2 MHz, 100,2 MHz, 102,6 MHz in 104,1 MHz. Pogovore, ki jih opravijo s številnimi pomembnimi osebami primorsko-notranjske regije, pa lahko kadarkoli najdete tudi na spletni strani radio94.si.