Članice proti Olimpiji po uspešen zaključek sezone

Zadnja majska sobota prinaša zaključek rokometne sezone za članice. Rokometašice Zvezde Logatca bodo na zadnji tekmi v logaški dvorani gostile ljubljansko Olimpijo, ki v tej skrajšani sezoni še ne pozna poraza. Tekma se bo začela ob 19.30, prenos si boste lahko ogledali na FB strani @ZvezdaLogatec.

Zvezdine rokometašice so doslej dobile obe povratni tekmi. V Naklem so nadigrale domačinke (30:23), proti Vrhniki pa je bilo napeto vse do zadnjih minut tekme (24:23). Z dvema zmagama proti neposrednima konkurentkama so si že zagotovile vsaj tretje mesto, a če bi bile uspešne tudi proti Olimpiji, se bodo na koncu lahko veselile drugega mesta. Pomembna bo tudi tekma Vrhnike in Nakla, ta se bo začela pol ure prej in lahko odloči končno razvrstitev.

Prva tekma proti Olimpiji je postregla z zelo napetim dogajanjem. V prvih minutah so pobudo imele Logatčanke, v nadaljevanju pa se je tehtnica nagnila v korist domačink, a v 55. minuti je razlika znašala le en zadetek (24:23). V končnici je zbranost popustila in Olimpija je zasluženo slavila zmago z rezultatom 28:23. Več o tej tekmi lahko preberete TUKAJ.

Prenos zadnje članske tekme v precej okrnjeni sezoni 2020/21 bo na FB strani @ZvezdaLogatec, povezava pa bo objavljena tudi na spletni strani rkzvezda.si.

Barbara Brkovič, kapetanka RK Zvezda Logatec: “Vesela sem, da smo z ekipo ujele nekaj športne sreče in dobile tekmi proti Naklem in Vrhniki. Končno smo v pravem tekmovalnem ritmu in kar škoda je, da se bo v soboto sezona končala. Čestitam Olimpiji za prvo mesto, verjamem, da bomo v soboto skupaj pripravile pravi praznik rokometa.”


1.B članska rokometna liga – 6. krog
RK ZVEZDA LOGATEC : RK OLIMPIJA
sobota, 29. maj 2021, ob 19.30, Logatec

 

ob 19.00 ŠDRŠ Vrhnika : ŽRK Naklo