V dvorani polovično uspešni, čakamo na Miss Makarske

24. mednarodni rokometni turnir v Makarski se nadaljuje brez premora. Torek je mladim Zvezdicam prinesel dvojni spored tekem, na plaži pa smo izkoristili priložnost in se preizkusili v “rokometu na vodi” – vaterpolu. Torkov večer prinaša izbor za Miss in mistra Makarske, vsaka ekipa lahko predlaga dve igralki.

Jutranja tekma se je odvila odlično. Kljub zaspanim pogledom so mlade Logatčanke prikazale odlično predstavo, v prvem polčasu so nasprotnicam dovolile le dva zadetka. Dobri dve uri kasneje so v borbi za 1. mesto noge že bile malce težje, poljske sovrstnice so bile boljše, a mlade Zvezdice grejo naprej. Tremo sta premagali Ana Grbec in Tara de Gleria, za kateri bomo stiskali pesti na tekmovanju za najlepše in najbolj simpatične udeležence turnirja, ki povezuje številne mlade iz celotne Evrope.

Nadaljevanje turnirja v tem trenutku še ni dorečeno. Zaradi slabše vremenske napovedi se obetajo prestavitve in sprememba urnika, če bo ostalo pri zadnjem objavljenem razporedu, bodo Zvezdice v sredo, ob 18.30, za 5. mesto igrale proti hrvaškemu Udarniku.

Rezultate celotnega turnirja lahko spremljate TUKAJ. Fotografije in videe dogajanja bomo objavili na naši FB strani @ZvezdaLogatec in spletni strani rkzvezda.si.

 

RAZPORED TEKEM 24. MEDNARODNI TURNIR MAKARSKA, 2009

Zvezda Logatec – Vrhnika 12:5 (7:2)
HTE (Madžarska) – Zvezda Logatec 8:14 (2:5)
Zvezda Logatec – Imota (Hrvaška) 21:11 (10:2)
Skalka (Poljska) – Zvezda Logatec 17:9 (9:7)

sreda, 28. junij, ob 18.30 Udarnik (Hrvaška) – Zvezda Logatec *termin še ni potrjen