Proti Mariboru po prvo zmago sezone

Pred rokometašicami Zvezde Logatca je druga domača tekma združene 1. ženske rokometne lige. V logaško dvorano tokrat prihaja mariborski Branik. Tekma se bo v soboto, 2. oktobra, začela ob 20. uri. Znova lahko na tribunah pozdravimo navijače, ki morajo spoštovati pogoje PCT.

Po remiju proti Savi Kranj (26:26) so logaške rokometašice pripravljene, da vknjižijo tudi prvo zmago. Priložnost se jim ponuja proti Braniku, ki se je po nekaj sezonah premora vrnil v absolutno kategorijo. Tudi štajerska zasedba še čaka na prvo zmago, na uvodni tekmi je bila uspešnejše Vrhnika (28:30), na prihodnjo soboto pa so prestavili tekmo proti Olimpiji. Mariborčanke so se sicer v pokalnem tekmovanju Vrhniki oddolžile za poraz v prvenstvu, v četrtfinale so se uvrstile z zmago 23:19.

Logatčanke si proti Braniku želijo ponoviti igro iz prvega polčasa tekme proti Kranju. Ob polčasu so vodile že s 14:8, a nato zapravile nekaj žog in tekmo pripeljale do izenačenega zaključka. Po dveh tekmah je najboljša strelka zasedbe Jana Košir, ki je dosegla devet zadetkov. Aleksandra Tomasović in Sara Železnik ji sledita z osmimi.

Znova so v logaško športno dvorano vabljeni navijači. Za vstop v dvorano je sicer treba izpolnjevati vsaj enega od pogojev PCT, med prireditvijo pa je obvezna nošnja zaščitnih mask.


1.A ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, ZELENA SKUPINA, 3. KROG
sobota, 2. oktobra 2021, ob 20.00, ŠD Logatec
RK ZVEZDA LOGATEC : ŽRK BRANIK MARIBOR