Mlade Zvezdice čaka mednarodni turnir v Makarski

Tekmovalna sezona se je iztekla, z zaključkom pa smo se za nekaj časa poslovili tudi od treningov v dvorani. Vendar med poletjem naša dekleta ne bodo pri miru, naše mlade rokometašice namreč čaka 24. mednarodni turnir v Makarski, kjer se bodo v prvem delu tekmovanja pomerile proti ekipam iz Slovenije, Madžarske, Poljske in Hrvaške.

Zvezdice bodo proti jugu Hrvaške odpotovale v jutranjih sobotnih urah, v kategoriji deklet rojenih v letu 2009 bodo zaigrale v skupini B, kjer se bodo v prvem delu pomerile proti štirim ekipam. Prva tekma jih čaka v nedeljo, 26. junija, ko se bodo ob 9.20 pomerile proti sosedam iz Vrhnike.

V ponedeljek bo sledila tekma proti madžarskemu HTE-ju (10.30). Dvojni program jih nato čaka v torek, že ob 8.30 se bodo pomerile proti hrvaški Imoti, ob 11.00 pa še proti poljski Skalki.

Tekmovanje se bo s tekmami za končne uvrstitve nadaljevalo v sredo in četrtek. Še bolj pomembno od rezultatskih uspehov pa je druženje, dekleta se bodo lahko zabavala ob vodi. Organizatorji tradicionalno pripravijo tudi številne večerne prireditve, ki povežejo rokometa željno mladino.

Rezultate celotnega turnirja lahko spremljate TUKAJ. Fotografije in videe dogajanja bomo objavili na naši FB strani @ZvezdaLogatec in spletni strani rkzvezda.si.

 

RAZPORED TEKEM 24. MEDNARODNI TURNIR MAKARSKA, 2009, SKUPINA B

nedelja, 26. junij, ob 9.20 Zvezda Logatec – Vrhnika
ponedeljek, 27. junij, ob 10.30 HTE (Madžarska) – Zvezda Logatec
torek, 28. junij, ob 8.30 Zvezda Logatec – Imota (Hrvaška)
torek, 28. junij, ob 11.00 Skalka (Poljska) – Zvezda Logatec